1 ק"ג הודו נקבה אדום חתוך לקוביות
6 שיני שום כתושות
6 כפות שמן זית
3 בצלים
2 כפיות תבלין שווארמה
קורט כמון
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
קורט פפריקה חריפה
1/3 כוס יין אדום מתוק
לשים בקערה את התבלינים השמן והבשר ולערבב היטב.
להניח במקרר לכשעה לפחות לספיגת טעמים.
מטגנים בצל ושום לשקיפות. מוסיפים את הבשר במרינדה ואת היין המתוק.
מערבבים ומבשלים כ 25 דקות על להבה בינונית תוך עירבוב מדי פעם.
בהתחלה כיסיתי את הסיר ואחרי רבע שעה הסרתי את המכסה ונתתי לנוזלים להצטמצם.
אם חסרים נוזלים ניתן להוסיף מעט מים.
לבדוק תיבול.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה