27 יחידות קוטר 18
ס"מ
3 ביצים
קורט מלח
2 כפות סוכר
1/4 2 כוסות חלב
1.5
כוסות קמח
1 כפית תמצית וניל
3 כפות
שמן
מילוי:
2 טוב טעם או 400 גרם טבורוג
1/2 קופסת גבינה לבנה
חופן צימוקים (לפי הטעם)
סוכר להמתקת הבלילה
בקערה לטרוף יחד ביצים מלח סוכר וחלב. להוסיף את יתרת החומרים ולערבב היטב
על מנת
שלא יישארו גושים. המרקם אמור להיות כמו של שמנת מתוקה.
לחמם
מחבת טפלון למרוח מעט מעט מאד שמן ולטגן עד שמזהיב מעט בשוליים.
להפוך
ולטגן עוד כ 20 שניות.
לערבב את
חומרי המילוי ולמלא את עלי הבלינצ'ס (רצוי בעוד העלים חמימים).
אחרי
הקירור ניתן לפזר אבקת סוכר.
אופציה נוספת לבצק בלינצס:
לכ
12 בלינצ'ס קטנים
1/3
1 כוס חלב חמים
קורט
מלח
קצת
סוכר
1
ביצה
1+
כוס קמח
קורט
אבקת אפיה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה