3/4 2 כוסות קמח
100 גרם שקדים טחונים בקליפה
300 גרם חמאה בקוביות (בטמפ'החדר)
2 חלמונים
100 גרם אבקת סוכר
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית סוכר וניל
כמה טיפות תמצית שקדים (אפשר לוותר)
לשים בקערת מעבד מזון את הקמח, שקדים, חמאה, אבקת אפייה, וניל, אבקת סוכר
ותמצית השקדים.
לערבב בפולסים קצרים לתערובת פירורית.
להוסיף את החלמונים ולהפעיל שוב ליצירת עיסה אחידה.
מעבירים לניילון נצמיד ומקררים כשעתיים במקרר.
לגלגל לכדורים בקוטר 2 ס"מ ולהניח אותם במרווחים על נייר אפיה. לא לשטח אותם.
ניתן גם ליצור רצועה גלילית באורך 6 ס"מ ולסדר אותה על התנית בצורת פרסה.
אופים כ 20 דקות עד שמזהיב מעט מעט.
להוציא מהתנור ואחרי מספר דקות לטבול באבקת סוכר ולצנן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה