יום חמישי, 13 באוקטובר 2011

מאפינס גבינה וזיתים


1.5 כוסות קמח תופח
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל לבן
2 ביצים
1/3 כוס שמן
2/3 כוס חלב
125 גרם גבינה לבנה
1/4 כוס בולגרית מגוררת
1/2 כוס זיתי קלמנטה מגולענים


מחממים תנור לחום בינוני. משמנים תבניות מאפינס.
בקערה שמים קמח, מלח פלפל - ומערבבים
בקערה נפרדת שמים ביצים שמן חלב וגבינות.
יוצקים תערובת הגבינה אל הקמח ומערבבים מעט. מוסיפים זיתים. אופים 25 דקות.

מקור: עיתון לאשה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה