1 כוס קמח
1 כוס קמח תירס
1 כפית אבקת אפייה1 כפית סוכר
1.5 כפיות מלח
250 גרם שמנת חמוצה
2 ביצים
1 כף דבש
50 גרם חמאה מומסת
1 כוס גרגירי תירס
מחממים תנור לחום בינוני.
בקערה שמים את הקמחים, אבקת אפייה, סוכר ומלח.
בקערה נפרדת שמנת דבש חמאה וביצים.
מערבבים
יוצקים לקמח ומערבבים. מוסיפים תירס. אופים כ 30 דקות עד חהזהבה.
הערה: הרבה יותר ללחמנית קמח תירס מאשר למאפינס. הוא גם דחוס הרבה יותר.
מקור: עמית דונסקוי- לאשה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה