1 עלה טורטיה
ממרח פסטו
ירקות מוקפצים
למרוח את העלה בממרח פסטו, להוסיף ירקות מקופצים על מחצית משטח העלה, לקפל לחצי את ולשים בטוסט. רצוי לשים על נייר אפייה מכיוון שהטוסט נוטה לנזול.
להוציא כשהטורטיה שחומה וקריספית.
אופציות אחרות:
למרוח על העלה: קטשופ ומיונז
לפזר גבינה צהובה או פרוסות נקניק
להוסיף עגבניה חתוכה, לסגור לחצי את העלה ועל נייר אפיה ולאפות בטוסטר.
הטורטיה הופכת קריספית וטעימה מאד.
בצילום מופיעה האופציה הראשונה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה