יום שבת, 15 באוקטובר 2011

מאפינס שחורים עם שוקולד לבן


2.5 כוסות קמח תופח
‏3/4 כוס סוכר
‏200 גר' שוקולד לבן קצוץ לחתיכות - או שוקולד צ'יפס לבן
‏2 ביצים
1.5 כוסות חלב
‏3 כפות קקאו
‏160 גר' חמאה מומסת




אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- ‏200 מעלות. משמנים את התבנית.
מנפים את כל החומרים היבשים (כולל שוקולד וקקאו) לקערה גדולה.
מערבבים את החלב והביצים, מוסיפים את החמאה המומסת, ומעבירים לקערה עם החומרים היבשים.
לא לערבב יותר מדי.
מעבירים לתבנית (עד ‏2/3 הגובה) ואופים כ-‏25 דקות.
המתכונים נותנים בערך ‏12 מאפינס גדולים. אפשר לשפוך את העיסה
לתבניות נייר (אנז'טים) קטנות - וכך לקבל הרבה יותר מאפינס.

מקור: לימור אחותי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה