המצרכים ל 20 קציצות:
500 גרם בשר הודו/עוף טחון
1 בצל בינוני
חופן פטרוזיליה יבשה או טרייה
1 כף בהרט (או ראס אל חנות, או גראם מסאלה).
1 ביצה טרופה
6 כפות סולת
1 כפית מלח
1 כף שום כתוש
רוטב פטריות:
1 כף שמן זית
2 בצלים גדולים
200 גרם פטריות
1.5 כוסות מים
2 כפות אבקת מרק פטריות
להכנת הקציצות :
קוצצים פטרוזליה, ומגררים בצלים.שמים בקערה.
מוסיפים את הבשר, ביצה , סולת, שום והתבלינים ומניחים בצד לספיגת טעמים.
להכנת הרוטב:
בסיר רחב מטגנים את הבצל במעט שמן זית. מוסיפים פטריות ומטגנים עד השחמה קלה.
מוסיפים מים ומרק פטריות (לבדוק תיבול ורק אם צריך להוסיף מלח)
כשרותח, מגלגלי כדורים מתערובת הבשר, בקוטר 3 ס"מ , ומניחים בסיר.
מבשלים על אש נמוכה כשעה לערך, בסיר מכוסה, עד שהרוטב מסמיך.
באמצע הבישול הופכים את הכדורים.
מקור: זושי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה