יום שני, 31 באוקטובר 2016

הבליצס של טל



יוצאים כ11-12 עלים בגודל של צלחת למנה ראשונה

1 ביצה
11/4 כוסות מים
1 כוס קמח
1 כף שמן
לבחוש
להכין כמה שעות לפני ואפילו יום לערבב מידי פעם

מילוי
טוב טעם
סוכר
קינמון
צימוקים(בחלק לא של הילדים)
לערבב
לקנות את הגבינה כמה ימים מראש לא להשתמש בטריה ישר מהחנות!


 למלא את העלים
לטגן טיגון ארוך(יחסית) צד אחד וטיגון קצר של הצד השני (שסוגר את הבלינצ`ס)
 
מקור: טל פורום מתוקים
 
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה