1/2 2 כוסות קמח רגיל
מעט מלח
2כפות חומץ
9 כפות מי סודה
לערבב את החומרים, ללוש לכדור, לפדר בקמח ולשים במקרר לשלוש
שעות.
מילוי:
לערבב יחד
1/2 כוס סוכר
כ 600
גרם רחת לוקום
מחלקים את כדור הבצק ל 8 חלקים שווים.
מרדדים כל 1/8 לעלה דק צר וארוך (אורך
של 25 ס"מ
בערך ורוחב של 15).
לפזר על כל עלה תערובת אגוזים אך להשאיר שוליים.
בעזרת הידיים לעשות מקוביית רחת לוקום בגודל של 4X4
נקניק שיספיק לאורך של הבצק.
לגלגל לכרוכית, להדק היטב את השוליים ולחתוך ל 4 או 5
חתיכות.
להניח בתבנית על נייר אפיה.
למרוח מעל העוגיות מעט שמן רגיל.
לאפות בחום בינוני עד שהעוגיות קצת מתקשות אך נשארות
בהירות. לא לתת להן להשחים.
הן מתקשות אח"כ בקירור. זמן אפיה כ 25 דקות.
כשהעוגיות מתקררות לפזר אבקת סוכר ולהגיש.
לשמור בקופסא סגורה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה