יום שני, 31 באוקטובר 2016

חיתוכיות מרנג




3 חלמונים
100 גרם חמאה
 3 כפות שמנת
1 כפית  סודה שעליה שמים 2 כפות מיץ לימון
כ 2 כוסות קמח תופח
1/3 כוס סוכר
1 שקית וניל

 
לאפות בתבנית קטנה עד שמזהיב מעט (כשלושת רבעי שעה)
לקרר
למרוח ריבה חמצמצה (משמש)

שכבה:
3 חלבונים
2/3 כוס סוכר

להקציף לקצף נוקשה ולמרוח על הריבה
לאפות כשעה ולחתך לריבועים כשמתקרר.
 

מקור: אנה


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה