יום שבת, 15 באוקטובר 2011

כרובית אפויה בפירורי לחם


1 כרובית מופרדת לפרחים
2 ביצים טרופות

1/4 כוס שמן
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, כמון
רוטב צ'ילי מתוק
1 כוס  פרורי לחםמתובלים
פטרוזיליה קצוצה יבשה - לא שמתי


למלא סיר במים עד רבע מגובה הסיר
את הכרובית מפרקים לחתיכות בינוניות ושמים בתוך הסיר עם המים
ברגע שהמים מגיעים לרתיחה לכבות את האש .
מערבבים שמן ביצים ותבלינים.
טובלים את הכרובית בביצה ואחר כך בפרורים עם הפטרוזיליה.
מניחים על נייר אפייה ומעבירים לתנור לחצי שעה בחום בינוני 180 מעלות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה