יום שישי, 7 באוקטובר 2011

נשנושי חומוס אפויים פיקנטים


כוס וחצי חומוס מושרה ומבושל או חומוס מקופסאת שימורים
2 כפות שמן זית
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
מעט פלפל שחור
1/2 כפית מלח גס


מחממים תנור ל 190 מעלות.
שוטפים את החומוס ומסננים היטב.
בקערה שמים את החומוס, את השמן ואת התבלינים. מערבבים בעדינות.
מעבירים לתבנית על נייר אפייה.
אופים למשך כ- 25 דקות לחומוס יותר רך (הכי מומלץ)
וכ 35 דקות לחומוסים יותר יבשים וקריספיים.

מגישים להגיש חם או בטמפ' החדר.
http://www.bazekalim.com/2011/03/03/crispy-hummus/

מקור: בצק אלים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה