100
גרם שוקולד
כף קקאו
חצי כוס שמן
3 כפות מים
2 כפות ברנדי
כוס סוכר
כוס ו3/4 קמח
3/4 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
3 ביצים
100 גרם
חמוציות (ניתן להמיר באגוזים/פרי יבש/ מרשמלו וכו')
אופן ההכנה:
ממיסים במיקרוגל ביחד: שוקולד, קקאו, שמן, מים ורום.
מכניסים את התערובת ל-45 שניות, מוציאים, מערבבים וממשיכים להמיס תוך הפעלת המיקרוגל לפרקי זמן קצרים.
טורפים את הביצים עם הסוכר במטרפה ידנית, ומוסיפים תוך ערבוב לשוקולד
המומס.
מערבבים את החומרים היבשים יחד ומוסיפים לתערובת השוקולד.
מעבירים את הבלילה לתבנית ריבועית 20X20 מרודפת בנייר אפייה ואופים
בתנור שחומם מראש
בטמפרטורה של 180 מעלות. אופים כ-20 דקות (בלבד!). הבראוניז
עדיין רכים כשיוצאים מהתנור.
מצננים
מעט וחותכים לריבועים ומאחסנים בכלי אטום.
ניתן
להקפיא.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה