יום שני, 31 באוקטובר 2016

עוגת שוקולד בגביעי גלידה




3  ביצים
 2
גביעי שמנת חמוצה
 2
שקיות אבקת אפייה
 2
סוכר וניל
 3/ 4
כוס שמן
 2
כוסות קמח
1/2  1 
כוסות סוכר
3
כפות קקאו

לנפות מראש את כל החומרים היבשים לקערה.
לערבב את יתר החומרים לפי הסדר, להוסיף היבשים
ולמזוג לגביעים עד 3/4 מגובהם.
לאפות בחום של 160 מעלות כ 20 דקות


ציפוי:
100
גרם שוקולד מריר
1/2
שמנת מתוקה

להמיס יחד את חומרי הציפוי ומייד כשהעוגות מוכנות, לטבול כל אחת מהן בציפוי השוקולד.
ניתן לעטר בדובדבנים מסוכרים / סוכריות גומי / נשיקות / סוכריות לקישוט.
 
 
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה