3
ביצים
2 גביעי שמנת חמוצה
2 שקיות אבקת אפייה
2 סוכר וניל
3/ 4 כוס שמן
2 כוסות קמח
1/2 1 כוסות סוכר
3 כפות קקאו
לנפות מראש את כל החומרים היבשים לקערה.
לערבב את יתר החומרים לפי הסדר, להוסיף היבשים
ולמזוג לגביעים עד 3/4 מגובהם.
לאפות בחום של 160 מעלות כ 20 דקות
ציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
1/2 שמנת מתוקה
להמיס יחד את חומרי הציפוי ומייד כשהעוגות מוכנות, לטבול כל אחת מהן בציפוי השוקולד.
ניתן לעטר בדובדבנים מסוכרים / סוכריות גומי / נשיקות / סוכריות לקישוט.
2 גביעי שמנת חמוצה
2 שקיות אבקת אפייה
2 סוכר וניל
3/ 4 כוס שמן
2 כוסות קמח
1/2 1 כוסות סוכר
3 כפות קקאו
לנפות מראש את כל החומרים היבשים לקערה.
לערבב את יתר החומרים לפי הסדר, להוסיף היבשים
ולמזוג לגביעים עד 3/4 מגובהם.
לאפות בחום של 160 מעלות כ 20 דקות
ציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
1/2 שמנת מתוקה
להמיס יחד את חומרי הציפוי ומייד כשהעוגות מוכנות, לטבול כל אחת מהן בציפוי השוקולד.
ניתן לעטר בדובדבנים מסוכרים / סוכריות גומי / נשיקות / סוכריות לקישוט.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה