בצק בצבע לבן – רב שימושי - עדין ביותר ונימוח מאד
בצק עדין לכל מיני מאפים – אחרי האפייה העוגיות שניתן להכין ממנו:אזני המן/מעמול /כדורי בצק ממולאים בתמרים/פרג/ממרח חלבה ועוד
שטרודל/כרוכיות תמרים או מלית אחרת
מיני סהרונים ממולאים בשלל ממרחים
שבלולים ממולאים
עוגיות צורות
סהרונים
עוגיות סנדויץ` ממולאות בשלל ממרחים
חומרים לבצק:חבילה מרגרינה לאפיה
1/4כוס שמן קנולה
1/2כוס מים מהברז
3 כפות סוכר
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל או מי וניל
ללוש לבצק רך ועדין ולחלק ל-4 כדורים שווים.
בצק עדין לכל מיני מאפים – אחרי האפייה העוגיות שניתן להכין ממנו:אזני המן/מעמול /כדורי בצק ממולאים בתמרים/פרג/ממרח חלבה ועוד
שטרודל/כרוכיות תמרים או מלית אחרת
מיני סהרונים ממולאים בשלל ממרחים
שבלולים ממולאים
עוגיות צורות
סהרונים
עוגיות סנדויץ` ממולאות בשלל ממרחים
חומרים לבצק:חבילה מרגרינה לאפיה
1/4כוס שמן קנולה
1/2כוס מים מהברז
3 כפות סוכר
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל או מי וניל
ללוש לבצק רך ועדין ולחלק ל-4 כדורים שווים.
לקרר חצי שעהלרדד או לקרוץ למלא ולגלגל-מה שרוצים.אופים על ניר אפיה - -מניחים את המאפים במרווחים-הם תופחים.אפיה בחום 175. כ-30 דקות
מקררים ומאבקים באבקת סוכר.
מקררים ומאבקים באבקת סוכר.
מקור: פירגה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה