יום שבת, 22 באוקטובר 2011

פשטידת ברוקולי


1 גביע גבינה לבנה/קוטג`
1 יוגורט
1 שמנת לבישול
3 ביצים
4 כפות פירורי לחם
1 כף אבקת מרק בצל
פלפל
מלח
1 סנפרוסט ברוקולי (800 גרם)

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל חום 180 מעלות.
לחלוט במים רותחים את הברוקולי 5-3דקות.
בקערה לערבב את החומרים ואחכ להוסיף את הברוקולי החלוט והחתוך לחתיכות בינוניות.
לשמן ולאפות בתבנית 40 X 20.
לאפות כ45 דקות או עד שהפשטידה תזהיב.


מקור:נאווה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה