יום שבת, 21 במאי 2016

מלאי רומני


 

 1 גבינה לבנה

2 אשל

2 ביצים

1/2 1 כוסות קמח תופח

1 כפת אבקת אפייה

1 כוס קמח תירס

1 כוס סוכר

1 שקיק וניל

1/2 כוס סולת

1/2 כוס שמן

1 כוס חלב

50 גרם צימוקים

 

מערבבים בקערה: ביצים, חלב, שמן, גבינה, אשל סוכר ווניל.

מערבבים מס' דקות ומוסיפים קמח אוסם, קמח תירס, סולת ואבקת אפייה. מערבבים היטב

מוסיפים צימוקים.

 

על נייר אפיה שופכים את הבלילה

מתאים לתבנית חד פעמית גדולה אך אז לא יוצא גבוה.

אם רוצים יותר גבוה, יש לבחור תבנית קטנה יותר.

 

חצי כמות מספיקה לתבנית אובן (קטנה) 25X25

מחממים תנור לחום בינוני ואופים כ 45 דקות.

אוכלים חם עם שמנת

מקור: סבתא

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה