יום שישי, 30 בדצמבר 2011

סלט בורגול וחמוציות



½ 1 כוסות בורגול עבה
2 גזרים
¾ חבילה פטרוזיליה /נענע
100 גרם חמוציות
מלח, פלפל שחור
מיץ מ 1 לימון גדול
4-5 כפות שמן זית
שום (לא חייב)
בצל סגול/ עירית/ בצל ירוק


אופן ההכנה:

שופכים מים רותחים לכיסוי הבורגול ומשאירים עד שמתרכך מעט. מסננים היטב וסוחטים.
מוסיפים פטרוזליה קצוצה, גפרורי גזר, חמוציות ובצל קצוץ.
מערבבים יחד מלח, לימון שום ושמן זית ושופכים על הסלט.


מקור: יונית




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה