יום רביעי, 18 במאי 2016

קסרול בשר ושעועית


 

1/2 קג בשר טחון

3 בצלים גדולים

2 שיני שום

1/4 כוס שמן

1 רסק עגבניות קטן

1 קופסאת שימורי שעועית במיץ

1/2 כוס יין יבש

1/4 כפית מלח

פלפל שחור

 

 

אופן ההכנה:

קוצצים בצל ושום ומטגנים בשמן במחבת גדולה להשחמה. מעבירים לפיירקס

באותה מחבת מטגנים את הבשר הטחון ומפוררים אותו בכף עץ, בוחשים, מעבירים את הבשר לסיר פיירקס, מוסיפים רסק עגבניות, שעועית, יין, פלפל ובוחשים. מוסיפים מלח

אופים בתנור בחום בינוני 30 דקות, בלי לכבות.

אני מגישה עם צלחת של פסטה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה