יום שני, 24 באוקטובר 2011

פנקייק'ס-אלדושקי


1 גביע אשל
1 ביצה
½ 2 כפות סוכר
קורט מלח
¾ כוס קמח תופח
תפוח עץ קטן
½ כפית קינמון


לגרד בפומפייה עבה תפוח עץ. להניח בקערה יחד עם גביע אשל, קינמון, ומלח.

להקציף קלות ביצה עם סוכר. להעביר לתוך הקערה עם האשל. להוסיף קמח ולבחוש הכל יחד לקבלת בצק סמיך, בערך במרקם שמנת חמוצה.
להשאיר את הבצק "לנוח" ל-10 דקות.

לחמם מחבת עם שמן ובעזרת כף להניח את הבצק, בערך בקוטר של כוס, על מחבת חמה. לטגן משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב-ורדרד.
להגיש את הפנקייקים חמים עם שמנת חמוצה או ריבה.


מקור: natali תפוז


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה