יום שני, 2 בינואר 2012

מאפינס בצל



ניתן לאפות כפשטידה או כמאפינס


6 בצלים גדולים
50 גרם חמאה
1 שמנת מתוקה
4 ביצים
4 כפות קמח
1 כף קורנפלור
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
אגוז מוסקט, מלח, פלפל שחור


אופן ההכנה:

קוצצים בצלים גדולים ומטגנים ב- 50 גרם חמאה.
כשהבצל נעשה רך ושקוף מוסיפים 1 שמנת מתוקה וממשיכים לטגן עוד כ- 2 דקות.
מצננים את הבצל.
מערבבים בקערה: ביצים, קמח, קורנפלור` גבינה צהובה מגורדת` אגוז מוסקט, מלח, פלפל
מוסיפים לתערובת את הבצל ומערבבים היטב.
אופים במשך כ- 50 דקות ב 180 מעלות.


מקור: קובי בר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה