יום שבת, 31 בדצמבר 2011

עוף על מצע אורז אדום בתנור


לעוף:
חלקי עוף
3 כפות סילאן
1 כף קטשופ
1 כף רוטב סויה
1 כף אבקת מרק
מלח
פלפל שחור


אורז אדום:
2 כוסות אורז
3 כוסות מים
חצי כוס מים נוספת
2 בצלים קצוצים
2 כפות סילאן
1 רסק עגבניות קטן
סוכר (במידה וצריך)
1 כף פפריקה
1 כף אבקת מרק
מלח, פלפל שחור



אופן ההכנה:
1. לערבב סילאן, קטשופ, סויה, אבקת מרק עוף, מל"פ. לתבל את העוף
מכל הכיוונים ולטגן.

2. בסיר לטגן בצל, להוסיף מים, רסק, סילאן, תבלינים ואורז. לבשל 10 דקות מכוסה,
להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.

3. להעביר את האורז לתבנית ולשטח, מעל לסדר את חלקי עוף.
להוסיף חצי כוס מים ולכסות את התבנית.

להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות שעה, אחרי שעה
להוריד את הכיסוי שהעוף יקבל צבע יפה.


מקור: ניקי


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה