יום שני, 2 בינואר 2012

פשטידת פטריות וגבינה


2 כפות שמן
2 כפות חמאה
1 בצל גדול קצוץ דק
250 גרם פיטריות חתוכות
4 כפות אבקת מרק פטריות
פלפל
5 ביצים
3 גבינה 5 אחוז
100 גרם גבינה צהובה


מטגנים את הבצל במחבת עם שמן וחמאה, עד שמזהיב.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
להוריד מהאש ולהוסיף 2 כפות אבקת מרק פטריות.
להוסיף 1 ביצה טרופה ולערבב מהר.


בקערה נפרדת טורפים את 4 הביצים הנותרות. מוסיפים
3 גבינה 5 אחוז, פלפל שחור ו 2 כפות נוספות של אבקת מרק פטריות.
לתערובת מוסיפים 100 גרם גבינה צהובה מגוררת.
לבסוף מעבירים פנימה את הפטריות המטוגנות עם הבצל
ושופכים לתבנית משומנת (עדיף על נייר אפיה)
לאפות בחום בינוני במשך 30 דקות עד להזהבה
ולהשאיר 10 דקות נוספות בתנור.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה