500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
1עגבניה חתוכה לקוביות
קטנות
1 כפית שום כתוש
½ 1 כפות סומק (נותן טעם
מעט חמצמץ- אם לא אוהבים אפשר לוותר)
5 כפות אזוב טחון
קורט כמון
חופן אגוזים ושקדים מרוסקים גס
מעט שמן זית
½ צרור פטרוליזיה טרייה
¼ כוס תרכיז רימונים
מלח
פלפל שחור
לערבב את
כל החומרים, להשהות במקרר לשעה.
ליצור כדורים קטנים ולהניח על נייר אפיה בתבנית.
לאפות
כ 25 דקות (להפוך אחרי רבע שעה). הקבב מפריש נוזלים אך הם נעלמים במהלך האפייה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה