יום רביעי, 18 במאי 2016

קבב תבלינים וירק




 

500 גרם בשר בקר טחון

1 בצל גדול קצוץ דק

1עגבניה חתוכה לקוביות קטנות

1 כפית שום כתוש

½ 1 כפות סומק (נותן טעם מעט חמצמץ- אם לא אוהבים אפשר לוותר)

5 כפות אזוב טחון

קורט כמון

חופן אגוזים ושקדים מרוסקים גס

מעט שמן זית

½ צרור פטרוליזיה טרייה

¼ כוס תרכיז רימונים

מלח

פלפל שחור

 

לערבב את כל החומרים, להשהות במקרר לשעה.

 ליצור כדורים קטנים ולהניח על נייר אפיה בתבנית.
לאפות כ 25 דקות (להפוך אחרי רבע שעה). הקבב מפריש נוזלים אך הם נעלמים במהלך האפייה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה