חבילת בצק עלים / בצק פילו
מילוי:
1 כוס קוקוס
1/2 כוס סוכר
1 כוס אגוזים
1 כוס צימוקים
גרידת לימון
סוכר וניל
אופן ההכנה:
מחלקים את הבצק ל 4 ומרדדים לפי 2 מגודלו המקורי
אם משתמשים בעלי פילו יש למרוח 3 עלים בשמן ולהניח אחד מעל השני
לשים פס מהתערובת ולגלגל לגלילה.
למרוח ביצה מעל ולפזר שומשום. לחתוך לפרוסות מבלי להפריד אותן.
לאפות בחום בינוני להזהבה.
סירופ:
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס מים
לשפוך מעל המאפה האפוי
מקור: ניצה אמא של נאווה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה