יום שבת, 29 באוקטובר 2016

פסטה ברוטב אדום פשוט



 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
המתכון לחבילת ספגטי

3 כפות שמן
1 בצל בינוני
1/2 1 כפית שום כתוש
3 כפות רסק עגבניות
7 כפות מים   (אני המרתי  3 כפות ברנדי במקום 3 כפות מים).
מעט אורגנו
מעט מלח
רבע כפית פלפל שחור
כפית פפריקה אדומה

 

מאדים בשמן בצל קצוץ דק דק. מוסיפים לו שום כתוש ומטגנים מעט.
מוסיפים רסק עגבניות, מים ותבלינים
בוחשים היטב.
מכינים חבילה של ספגטי. ומסננים.
מוסיפים את המקרונים לסיר עם הרוטב, ומערבבים היטב.
הרוטב מצפה את הספגטי, אבל אין נוזלים שנשארים.
לשמור את הסיר מכוסה עד ההגשה.

 
אם רוצים פסטה מוקרמת:
מפזרים מעל גבינת פרמזן/מוצרלה / גבינה צהובה שמים בתנור במצב גריל על '180-'200 עד שהגבינה מבעבעת.


מקור: מצדה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה