יום רביעי, 9 בנובמבר 2016

חיתוכיות שוקולד פירורים




תבנית משומנת 27 33X

בצק:
חבילה מרגרינה מזולה רכה
6
כפות סוכר
 1/2 2 כוסות קמח תופח
1/3 כוס מיץ תפוזים\חלב

לשים ומכינים בצק רך ונעים.ומחלקים ל-2.
חלק אחד משטחים בתבנית משומנת.
(חתכתי חלק אחד מעט יותר גדול ורידדתי לתבנית אלומיניום גדולה)

החלק השני נכנס לפריזר וישמש לפירורים אחר כך.

קרם:
200
גרם שוקולד מריר
2
כפות שטוחות קקאו
1/2 כוס מים רותחים
3/4 כוס סוכר

להרתיח בסיר על להבה קטנה עד שמתאחד את חומרי הקרם.
לכבות גז ולהוריד מהאש.

להוסיף לקרם
50
גרם מרגרינה רכה
3
חלמונים

לבחוש היטב לתערובת קרמית.  לצנן מעט.


להקציף את 3 החלבונים ולהוסיף לקרם. להוסיף  גם כף אחת קמח רגיל  ו-2  כפות קוניאק.
לצקת את הקרם על הבצק בתבנית.  
מוציאים את הבצק שמיועד לפירורים מהפריזר  ומגררים על מגררת גסה מעל.

אופים בחום 175 מעלות כ-50 דקות
.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה