תבנית משומנת 27 33X
בצק:
חבילה מרגרינה מזולה רכה
6 כפות סוכר
1/2 2 כוסות קמח תופח
1/3
כוס מיץ תפוזים\חלב
לשים ומכינים בצק רך ונעים.ומחלקים ל-2.
חלק אחד משטחים בתבנית משומנת.
(חתכתי חלק אחד מעט יותר גדול ורידדתי לתבנית אלומיניום גדולה)
החלק השני נכנס לפריזר וישמש לפירורים אחר כך.
קרם:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שטוחות קקאו
1/2 כוס מים רותחים
3/4 כוס סוכר
החלק השני נכנס לפריזר וישמש לפירורים אחר כך.
קרם:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שטוחות קקאו
1/2 כוס מים רותחים
3/4 כוס סוכר
להרתיח בסיר על להבה קטנה עד שמתאחד את חומרי הקרם.
לכבות
גז ולהוריד מהאש.
להוסיף לקרם:
50 גרם מרגרינה רכה
3 חלמונים
לבחוש היטב לתערובת קרמית. לצנן מעט.
להקציף את 3 החלבונים ולהוסיף לקרם. להוסיף גם כף אחת קמח רגיל ו-2 כפות קוניאק.
לצקת את הקרם על הבצק בתבנית.
מוציאים את הבצק שמיועד לפירורים מהפריזר ומגררים על מגררת גסה מעל.
אופים בחום 175 מעלות כ-50 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה