2 חצילים שמנמנים
3 כפות רוטב צ`ילי מתוק
2 כפות חומץ אורז
3 כפות רוטב סויה
2 שיני שום
בצל ירוק וכוסברה /עירית ופטרוזיליה
1. קולפים את החצילים וחותכים לאצבעות.
מאדים את החצילים בתוף פרח או סלסלת אידוי, במשך כחצי שעה - עד שהם רכים. מקררים
מעט
2. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל
החומרים, טועמים ואם צריך מוסיפים עוד סויה (להמלחה).
3.. יוצקים את הרוטב מעל החצילים
ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות לפני ההגשה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה