יום שלישי, 1 בנובמבר 2016

סלט חצילים תאילנדי

 

 
 
2 חצילים שמנמנים 
3 כפות רוטב צ`ילי מתוק  
2 כפות חומץ אורז
3 כפות רוטב סויה
2 שיני שום
בצל ירוק וכוסברה /עירית ופטרוזיליה
 
1. קולפים את החצילים וחותכים לאצבעות. מאדים את החצילים בתוף פרח או סלסלת אידוי, במשך כחצי שעה - עד שהם רכים. מקררים מעט
2. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל החומרים, טועמים ואם צריך מוסיפים עוד סויה (להמלחה).
3.. יוצקים את הרוטב מעל החצילים ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות לפני ההגשה
 

 
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה