5 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס שמן
1 סוכר וניל
לערבב יחד ביצים שלמות וסוכר (אפשר במיקסר)
להוסיף את יתרת החומרים ולערבב.
לאפות בחום 150 מעלות כ 30 דקות, בתבנית קוגלהוף או עגולה מס' 26.
לבשל סירופ:
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/4 או פחות כוס סוכר
לבשל את הסירופ וכשהעוגה מוכנה לשפוך את הסירופ ולהחזיר לתנור
1/2 1 כוסות סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס שמן
1 סוכר וניל
לערבב יחד ביצים שלמות וסוכר (אפשר במיקסר)
להוסיף את יתרת החומרים ולערבב.
לאפות בחום 150 מעלות כ 30 דקות, בתבנית קוגלהוף או עגולה מס' 26.
לבשל סירופ:
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/4 או פחות כוס סוכר
לבשל את הסירופ וכשהעוגה מוכנה לשפוך את הסירופ ולהחזיר לתנור
בחום נמוך של 70 מעלות ל 5 דקות.
מעל העוגה פיזרתי קוקוס. ניתן לפזר אבקת סוכר.
הערות:
ממליצה לשמן את התבנית בעזרת חמאה או מרגרינה ומעל לפזר סוכר ולשפוך שאריות (ככה העוגה נשלפת היטב מהתבנית)
מקור: נאווה
מעל העוגה פיזרתי קוקוס. ניתן לפזר אבקת סוכר.
הערות:
ממליצה לשמן את התבנית בעזרת חמאה או מרגרינה ומעל לפזר סוכר ולשפוך שאריות (ככה העוגה נשלפת היטב מהתבנית)
מקור: נאווה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה