יום שבת, 15 באוקטובר 2011

שווארמה הודו בייתית



500 גרם חזה הודו חתוך לרצועות
1 בצל גדול
2 כפות שמן + 1 כף שמן להשחמת תבלינים
1 כפית פפריקה מתוק
1 כפית כמון
1/2 כפית מלח
1 כפית תבלין שווארמה
1 כפית אבקת שום
½-3/4 כוס קולה


קוצצים בצל לפרוסות. מחממים 2 כפות שמן במחבת ומטגנים את הבצל כ-10 דקות בסיר מכוסה עד שהוא רך ושחוםמאוד. לקראת הסוף מסירים את המכסה וממשיכים לטגן מעט. מזיזים מוציאים את הבצל

מוסיפים 1 כף שמן ועליו את הפפריקה, הכמון, אבקת השום, תבלין שווארמה, וחצי כפית מלח ומערבבים היטב.. מוסיפים את ההודו, מערבביםהיטב, ומניחים לו להיטגן כמספר דקות. מוסיפים את הבצל ןמטגנים שוב כ 5 דקות.

מוסיפים 1/3 כוס קולה ומצמצמים ושוב עוד 1/3 ומצמצמים עד שמסמיך. לבשל ללא מכסה עד שכל הנוזלים נעלמים והבשר חום.


מקור: בצק אלים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה