יום שבת, 15 באוקטובר 2011

מאפה שמרים במילוי גבינה


1/2 ק"ג קמח
1/4כוס שמן
3 כפות סוכר
1/2 כף מלח
1 כף שמרים יבשים
כ- 2 כוסות מים פושרים (מה שנכנס)

לשים הכול לבצק אחיד ונוח ללישה מתפיחים עד הכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל 3 חלקים (על חלק מתאים לרולדה כמו בתמונה)


מילוי:

400 גרם גבינה מלוחה כלשהי
1/2 צרור פטרוזליה טריה קצוצה
3 כפות גבינה לבנה
15 עגבניות מיובשות חתוכות

מערבבים יחד את חומרי המלית פרט לעגבניות.


מרדדים כל חלק של בצק לעלה מלבני. על כל חלק שמים 1/3 מתערובת הגבינה ומניחים מעל חתיכות עגבניות מיובשות.
מגלגלים לרולדה או סוגרים בכל צורה שאוהבים.
מורחים חלמון ביצה. ניתן לפזר קצח או שומשום.
אופים בחום בינוני כ 20 דקות עד להזהבה.


מקור: הבצק הינו הבצק של קיצי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה