יום שני, 24 באוקטובר 2011

רולדת שק"מ עם גבינות וירקות

בצק שק"מ:
350 גרם קמח תופח
1 שמנת חמוצה
200 גרם חמאה/ מרגרינה בטמפ` החדר
קורט מלח
קורט פלפל שחור
1 כף אורגנו

אופן ההכנה:
ללוש היטב את החומרים לבצק אחיד.
ללוש ¼ מהבצק לעלה מלבני בעובי 3 מ"מ.
לקלות 4 פלפלים חתוכים ולהניח במרכז מלבן הבצק. מעל לשים ¼ בצל פרוס לחצאי עיגולים
לפזר גבינה מלוחה, עלי בזיליקום וחתיכות גבינה צהובה.
לסגור את המאפה,
למרוח בביצה טרופה, לפזר שומשום / קצח ולאפות בחום בינוני עד להזהבה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה