150 גרם חומוס קטן יבש+20 יחידות פול יבש גדול
150 גרם טחינה גולמית
4 כפות מיץ לימון טרי (או לפי הטעם)
4 כפות שמן זית
מעט ממי הבישול של החומוס
קורט פלפל שחור
מלח לפי הטעם
½ כפית כמון
3 שיני שום כתושות
את החומוס והפול להשרות לילה במים. להחליף מים
לבשל בסיר לחץ כשעה עד לריכוך. לסנן.
לטחון במעבד מזון את החומוס והפול. להוסיף טחינה, שמן זית, שום ותבלינים.
אם העיסה קשה מדי, להוסיף בהדרגה מים ממי הבישול, עד לסמיכות הרצויה
לסדר בצלחת הגשה לפזר מעל פפריקה מתוקה ופטרוזיליה יבשה עם
מעט שמן זית, קומץ גרגירי חומוס ופול.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה