יום שבת, 22 באוקטובר 2011

מרציפן מצופה שוקולד


250 גרם שקדים טבעיים
½ כוס אבקת סוכר
3 כפיות מיץ לימון
כמה טיפות תמצית שקדים
100 גרם שוקולד מריר
מעט מים/ליקר


אופן ההכנה:
לשים שקדים בסיר ולכסות במים. להביא לרתיחה ולכבות את האש.לשפוך את המים
ולהשרות כ ¼ שעה במים קרים ולקלף.
טוחנים את השקדים במעבד מזון. מוסיפים את אבקת הסוכר, מיץ לימון ותמצית שקדים.

ממיסים 100 גרם שוקולד מריר עם מעט מים וליקר לטעמכם.
יוצרים מהמרציפן בצק בצק נוח לעבודה. מגלגלים לכדורים קטנים אותם טובלים בשוקולד מומס ומניחים על נייר אפיה

שומרים במקרר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה