יום שבת, 15 באוקטובר 2011

קיש פטריות


בצק לקיש:

1/2 1 כוסות קמח
3 כפות גבינה לבנה 9%
50 גרם מרגרינה/חמאה
1/4 כפית מלח


מלית:

2 בצלים גדולים
1 קופסאת פטריות טריות/משומרות
1 שמנת חמוצה/אשל
2 ביצים
200 גבינה בולגרית
מלח, פלפל שחור
אפשרות: לפזר למעלה חופן גבינה צהובה.


אופן ההכנה:

מעבדים את החומרים לבצק אחיד וחלק (במעבד מזון או ידנית).
מקררים את הבצק חצי שעה.
משטחים את הבצק על תבנית פאי בתחתית ועל הדפנות .

הכנת המלית:
לטגן שני בצלים, להוסיף קופסאת פטריות טריות או משומרות ולהמשיך לטגן עוד 3 דקות.
להסיר מהאש ולהוסיף שמנת חמוצה/אשל, 2 ביצים, 200 גרם גבינה בולגרית, פלפל שחור ומעט מלח.
לשפוך את התערובת מעל הקלתית ולאפות ב 180 מעלות עד להזהבה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה