בצק לקיש:
1/2 1 כוסות קמח
3 כפות גבינה לבנה 9%
50 גרם מרגרינה/חמאה
1/4 כפית מלח
מלית:
2 בצלים גדולים
1 קופסאת פטריות טריות/משומרות
1 שמנת חמוצה/אשל
2 ביצים
200 גבינה בולגרית
מלח, פלפל שחור
אפשרות: לפזר למעלה חופן גבינה צהובה.
אופן ההכנה:
מעבדים את החומרים לבצק אחיד וחלק (במעבד מזון או ידנית).
מקררים את הבצק חצי שעה.
משטחים את הבצק על תבנית פאי בתחתית ועל הדפנות .
הכנת המלית:
לטגן שני בצלים, להוסיף קופסאת פטריות טריות או משומרות ולהמשיך לטגן עוד 3 דקות.
להסיר מהאש ולהוסיף שמנת חמוצה/אשל, 2 ביצים, 200 גרם גבינה בולגרית, פלפל שחור ומעט מלח.
לשפוך את התערובת מעל הקלתית ולאפות ב 180 מעלות עד להזהבה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה