יום שבת, 22 באוקטובר 2011

עוגיות כספת מושלגות


חומרים ל- 45 עוגיות:

1/2 כוס סוכר
100  גר' חמאה מומסת
 2 ביצים
1 כוס קמח (140 גרם)
1 כפית אבקת אפייה
 1 
כפית תמצית וניל
1/2 כוס אבקת קקאו (70 גרם)
חצי חבילת שוקולד צ'יפס (1/2 חבילה)
אבקת סוכר


אופן הכנה:

מערבבים סוכר עם חמאהמומסת ומקציפים במיקסר כמה דקות.
מוסיפים 2 ביצים בהדרגה תוך כדי הקצפה,ואז קמח,אבקת אפייה,תמצית וניל ואבקת קקאו.
מקציפים עד להיווצרות בלילה אחידה.
מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים ידנית.
מכניסים את הבלילה למקפיא לשעה (או שעתיים במקרר).


מחממים תנור ל- 180 מעלות.


יוצרים כדורים קטנים בקוטר 2 ס"מ , ומגלגלים אותם באבקת סוכר.אופים בתנור כ- 9 דק' ,עד שהעוגיות נסדקות

בהוצאה מהתנור העוגיות עדיין רכות

שומרים בכלי סגור היטב.

מקור: על השולחן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה