חומרים ל- 45 עוגיות:
1/2 כוס סוכר
100 גר' חמאה מומסת
2 ביצים
1 כוס קמח (140 גרם)
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס אבקת קקאו (70 גרם)
חצי חבילת שוקולד צ'יפס (1/2 חבילה)
אבקת סוכר
2 ביצים
1 כוס קמח (140 גרם)
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס אבקת קקאו (70 גרם)
חצי חבילת שוקולד צ'יפס (1/2 חבילה)
אבקת סוכר
אופן הכנה:
מערבבים סוכר עם חמאהמומסת ומקציפים במיקסר כמה דקות.
מוסיפים 2 ביצים בהדרגה תוך כדי הקצפה,ואז קמח,אבקת אפייה,תמצית וניל ואבקת קקאו.
מקציפים עד להיווצרות בלילה אחידה.
מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים ידנית.מכניסים את הבלילה למקפיא לשעה (או שעתיים במקרר).
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
יוצרים כדורים קטנים בקוטר 2 ס"מ , ומגלגלים אותם באבקת סוכר.אופים בתנור כ- 9 דק' ,עד שהעוגיות נסדקות
בהוצאה מהתנור העוגיות עדיין רכות
שומרים בכלי סגור היטב.
מקור: על השולחן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה