יום שישי, 21 באוקטובר 2011

פוקאצ'ות בניחוח חורש





























3 כוסות קמח
1 כף שמרים יבשים
1 כוס מים
1 כפית מלח
1/2 כף סוכר
3 כפות שמן זית
5 כפות עלי אזוב מיובשים
כף בזיליקום יבש
כפית שטוחה של סומק.


אופן ההכנה:
ללוש היטב כ 10 דקות ולהשאיר להתפחה מכוסה במגבת עד להכפלת הנפח.

יצרנו כדורים בקוטר 5 ס"מ, שיטחנו ויצרנו פוקאצ'ות קטנות עליהן פיזרנו תוספות שונות כגון: חילבה+ עגבניות מיובשות,

אזוב גרוס + פרוסות בצל + מלח גס, תבלין פיצה + בצל, אזוב גרוס+ פטריות

לאפות כ 12 דקות בחום 200 מעלות.


אילתור: עודד

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה