החומרים ל 2 מנות:
2 בצלים בינונים
2 גמבות קטנות
5 עגבניות קלופות
מלח
פלפל
פפריקה
שום
סחוג
מים
1 רסק עגבניות קטן
4 ביצים
(אני הוספתי קוביות גבינה בולגרית מעודנת)
קוצצים גס שני בצלים בינוניים. מוסיפים גמבות חתוכות לריבועים בגודל 1 סמ, מטגנים לריכוך. מוסיפים עגבניות חלוטות מקולפות חתוכות לקוביות גסות. מתבלים במלח, פלפל שום פפריקה וסחוג. מוסיפים רסק עגבניות ומים עד לסמיכות הרצויה.לבשל כרבע שעה( להוסיף מים במידה וכל הנוזלים נעלמים לגמרי).
להוסיף ביצים (2 לסועד) להמליח ולכסות את הסיר חלקית עד רמת העשייה האהובה של הביצים בערך כ 5 דקות. אני הוספתי בשלב זה את קוביות הגבינה.
מקור: רונית
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה