יום שישי, 21 באוקטובר 2011

ופל בלגי (אמריקאי)


מצרכים:

1 כוס (140 גרם) קמח
1/2 1 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
4 כפות סוכר לבן
1 ביצה, טרופה קלות
1 כוס (240 מ"ל) חלב
2 כפות (28 גרם) חמאה (לא מלוחה), מומסת


בקערה לנפות יחדיו את הקמח, אבקת האפיה, הסוכר והמלח.
בקערה נפרדת לטרוף את הביצה והחלב.
להוסיף את בלילת החלב לתערובת הקמח ולערבב היטב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים. להוסיף את החמאה המומסת לבלילה ולערבב.
לשמן עם ספרי שמן את הטוסטר.

לשפוך בעדינות מהבלילה עד לכיסוי משטח הריבועים התחתון, לסגור את המכסה ולאפות עד שהוופלים יקבלו צבע זהוב. (כ 5-7 דקות).

להגיש חם עם סירופ מייפל, סירופ שוקולד, פירות טריים, קצפת, שוקולד נוטלה, גלידה, אבקת סוכר ועוד.

כמות: 6 ופלים בינוניים
הקרדיט להכנה: אחותי האהובה לימור

מקור:מהבלוג - פשוט טעים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה