החומרים:
100 גר` קוקוס
250 גר` ביסקוויטים מסוג פתי בר
1 קופסת שימורים של חלב מרוכז ( 375 גרם )
250 גר` ביסקוויטים מסוג פתי בר
1 קופסת שימורים של חלב מרוכז ( 375 גרם )
לציפוי:
4 כפות קוקוס
הכנה:
1. טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים עד לאבקה. מוסיפים את החלב המרוכז והקוקוס עד ליצירת בצק.
2. בשלב הזה אני גלגלתי את הבצק לעיגולים קטנים וגלגלתי בקוקוס. במקור כתוב ליצור מהבצק נקניק ארוך ולגלג את הנקניקים בקוקוס ולפרוס באלכסון.
מקור: ד'ר דפנה שמרון, מהבלוג של MONDAY
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה