יום שישי, 21 באוקטובר 2011

לביבות פראסה


כ 18 לביבות קטנות

מצרכים:
3-4 כרישות גדולות
1-2 ביצים
פירורי לחם לפי הצורך
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף (אם רוצים-אני לא שמתי)


אופן ההכנה:
מורידים את החלק העליון של הכרשות - החלק הלא יפה, חורצים את הכרשה לכל הגובה עד המרכז ושוטפים היטב תחת מי ברז

חותכים את הכרישה לעיגולים ומרתיחים בסיר עם מים ומעט מלח עד להתרככות. מסננים וסוחטים היטב.

מוסיפים ביצים, 2-3 כפות פירורי לחם, תבלינים ומערבבים.
יוצרים לביבות בעזרת ידיים רטובות ומטגנים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה