יום חמישי, 13 באוקטובר 2011

עוגת תפוזים, סולת וקוקוס של "ארומה"



1 כוס קמח
1 כוס סולת
1 כוס קוקוס
3/4 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
4 ביצים
3/4 כוס שמן
1 כוס תפוזים
קליפה מגוררת של 1 תפוז
לסירופ
1 כוס מים
3/4 כוס סוכר
1/2 לימון

ההכנה
מקציפים חלבונים עם סוכר.
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.
בקערה נפרדת מערבבים שמן חלמונים מיץ תפוזים וקליפת תפוז.
לחלמונים מוסיפים את החומרים היבשים וואח"כ מערבבים פנימה גם את החלבונים המוקצפים.
להעביר לתבנית משומנת קלות ולאפות ב 150 מעלות כ 30 דקות.

הכנת הסירופ:
להרתיח מים, סוכר ולימון עד שהסוכר נספג בנוזל.
למזוג את הסירופ החם על העוגה החמה.
לקשט בפתיתי קוקוס מעל.

מקור: קפה ארומה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה