לבצק
1/2ק"ג קמח
1/4 כוס שמן
3 כפות סוכר
½ כף מלח
1 כפות שמרים יבשים (או כמעט חבילה אחת שמרית)
כ- 1 כוס מים פושרים
1/4 כוס שמן
3 כפות סוכר
½ כף מלח
1 כפות שמרים יבשים (או כמעט חבילה אחת שמרית)
כ- 1 כוס מים פושרים
תוספות:
גבינת שמנת (אפשרי גם כל סוג גבינה רכה אחרת)
גבינה צהובת מגוררת
תוספות לבחירה
לשים הכול לבצק אחיד ונוח ללישה במשך כ 10 דקות. מתפיחים עד הכפלת הנפח .
לשים הכול לבצק אחיד ונוח ללישה במשך כ 10 דקות. מתפיחים עד הכפלת הנפח .
מרדדים. מניחים על נייר אפיה בתבנית גדולה.
מורחים גבינת שמנת (3-4 כפות גדושות), מפזרים גבינה צהובה ותוספות לפי החשק
(מאד טעים להוסיף טונה מעושנת, אנשובי וזיתים שחורים). ב
תמונה שמתי גבינות, פטריות ושבבי צ'ילי.
מחממים תנור ל 250 מעלות ואופים כ 10 דקות בתחתית התנור.
הבצק מתאים ל2 תבניות גדולות של פיצה דקה.
מקור: אביטל אחות של שירי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה