יום שישי, 21 באוקטובר 2011

קציצות ברוטב עגבניות


מערבבים יחד:
1 תפוח אדמה לא מבושל מגורר
חזה עוף/בקר טחון
קצת שום
פרוסת לחם ספוגה מים וסחוטה
אבקת מרק
פלפל שחור
מלח
קורט סוכר
1 כפית רסק עגבניות
1 ביצה
מעט פירורי קמח מצה


מערבבים את החומרים משהים במקרר, יוצרים קציצות ומטגנים.(אני אפיתי בחום בינוני)

רוטב:
מטגנים בצל כשמזהיב מוסיפים שום לפי הטעם. מוסיפים1 רסק עגבניות קטן + מים בפיירקס(לגובה 2-3 ס"מ).

מוסיפים קורט סוכר מלח ופלפל שחור, 2 כפות אבקת מרק ומבשלים.
כשהרוטב רותח להכניס את הקציצות וכף שמן ולהמשיך לבשל כ 45 דקות על אש נמוכה מכוסה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה