יום שישי, 21 באוקטובר 2011

תפוחי אדמה אפויים פיקנטים


1 קג תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ומבושלים

תיבול:
¼ כוס שמן
1 כף תבלין גריל עוף
1 כף פפריקה מתוקה
3 שיני שום כתוש
2 כפות אבקת מרק בצל
2 כפות פטרוזליה יבשה
מלח כמון, כורכום, פלפל שחור
1 כף סילאן
מעט פירורי לחם


מקלפים חותכים לקוביות בינוניות ומבשלים כ ½ שעה את תפוחי האדמה. מסננים את מי הבישול.

בקערית מערבבים את חומרי התיבול ומערבבים עם תפוחי האדמה.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה וזורים מעל מעט פירורי לחם.
אופים בחום בינוני עד שתפוחי האדמה מוכנים

אני פיזרתי מעט מלח גס בתום האפייה.

לפי מתכון של פירגה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה