יום שני, 24 באוקטובר 2011

עוגת סולת ותפוחי עץ


תערובת יבשים:
1 כוס קמח לבן
1 כוס סולת
1 כוס סוכר
1 כפית אבקת סודה
2 ק"ג תפוחי עץ סמיט מגוררים יחד עם הקליפה.
100 גרם חמאה


בתבנית להניח נייר אפיה
לסדר בתבנית 26 עמוקה- שכבות:
שכבה ראשונה – 1 כוס מהתערובת של היבשים
שכבה שנייה – 1/3 מכמות התפוחים
שכבה שלישית -2/3 כוס תערובת
שכבה רביעית – 1/3 כמות תפוחים
שכבה חמישית – 2/3 כוס תערובת
שכבה ששית – 1/3 כמות תפוחים
שכבה שביעית – 2/3 כוס תערובת

על השכבה העליונה לפזר חתיכות חמאה (כ 100 גרם).

לחמם תנור ל 150 מעלות. להכניס לתנור. אחרי 10 דקות להוריד את החום ל 100 מעלות.
לאפות עד להזהבה.

להשאיר לקירור בתנור. ניתן להפוך אחרי הקירור. לפזר אבקת סוכר.

מקור: אנסטסיה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה