תערובת יבשים:
1 כוס קמח לבן
1 כוס סולת
1 כוס סוכר
1 כפית אבקת סודה
בתבנית להניח נייר אפיה
לסדר בתבנית 26 עמוקה- שכבות:
שכבה ראשונה – 1 כוס מהתערובת של היבשים
שכבה שנייה – 1/3 מכמות התפוחים
שכבה שלישית -2/3 כוס תערובת
שכבה רביעית – 1/3 כמות תפוחים
שכבה חמישית – 2/3 כוס תערובת
שכבה ששית – 1/3 כמות תפוחים
שכבה שביעית – 2/3 כוס תערובת
על השכבה העליונה לפזר חתיכות חמאה (כ 100 גרם ).
לחמם תנור ל 150 מעלות. להכניס לתנור. אחרי 10 דקות להוריד את החום ל 100 מעלות.
לאפות עד להזהבה.
להשאיר לקירור בתנור. ניתן להפוך אחרי הקירור. לפזר אבקת סוכר.
מקור: אנסטסיה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה