יום שני, 24 באוקטובר 2011

מיני מאפינס שוקולד עם דובדבן


כ- 40 מיני מאפינס
2 ביצים
1 כוסות סוכר
1 כוסות קמח תופח
1/4 כוס קקאו
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
1 כפית תמצית וניל
דובדבנים חמוצים מגולענים


ציפוי גנאש:
1/4 שמנת מתוקה מורתחת.
להוריד מהאש ולהמיס פנימה 50 גרם שוקולד מריר .
לערבב יחד את כל החומרים.
לשמן עם ספריי שמן תבנית מיני מאפינס לשים מעט מהתערובת על תחתית השקעים ומעל
לשים דובדבן מגולען. להוסיף מהבלילה כמעט עד סוף השקעים.
לאפות בחום בינוני כ 15 דקות ולבדוק אם מוכן.
להשאיר לקירור מלא ולהוציא מהתבנית.
לטבול כל מאפין בגנאש שוקולד (או ברוטב שוקולד קנוי) ולפזר סוכריות


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה