יום שישי, 21 באוקטובר 2011

אורז עם שקדים וצימוקים


כוסות אורז בסמטי, מנוקה ושטוף
שמן לטיגון
4 כוסות מים
½ כפית מלח
3 בצלים חתוכים לקוביות
100 ג' שקדים פרוסים
100 ג' צימוקים
2 כפות א.מרק עוף פרווה
1/2 כפית פלפל שחור


אופן ההכנה:
שוטפים את האורז ושמים בסיר עם 4 כוסות מים רותחים ומכינים כרגיל (או 14 דקות בעוצמה גבוהה במיקרו).

מחממים במחבת גדולה שמן ומטגנים את הבצלים. כשהאורז מוכן מוסיפים את הבצלים.

מחממים תנור לחום בינוני.
מוסיפים למחבת 2-3 כפות שמן ומטגנים קלות את הצימוקים והשקדים. מוסיפים לאורז.
מוסיפים לאורז את התבלינים ובוחשים. מעבירים לתבנית חסינת חום. מכסים ואופים כ-25 דקות.

מקור: בישולה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה