20 יח` עלי סיגרים מופשרים
4 תפוחי אדמה גדולים
4 כפות שמן זית
¼ כפית מלח
¼ כפית כורכום
לחמם תור ל 220 מעלות בתבנית להניח נייר אפיה ולשמן.
לבשל תפוחי אדמה עד לריכוך מלא. לסנן ולמעוך היטב. להוסיף מלח, כורכום ושמן זית.
למלא כל עלה בכף גדושה של תערובת תפוחי אדמה.
לגלגל לסיגרים סגורים גם בצדדים. להבריש במעט שמן ולאפות 40 דקות במרכז התנור
(להפוך באמצע זמן האפייה)
מקור לסיגרים: בישולוג
(ניתן למלא גם ב 6 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה עם מלח פלפל ושני בצלים מטוגנים)
רוטב פטריות
2 בצלים גדולים מטוגנים
1 קופסת פטריות
3-4 כפות מרק פטריות
2 כוסות מים
שמיר, פטרוזיליה
שום
פלפל, מלח
מטגנים בצל ומוסיפים פטריות. מוסיפים את יתרת החומרים
מערבבים ומבשלים כ 1/2 שעה.
מוסיפים רוטב מעל הסיגרים האפויים מייד לפני ההגשה.
צילום:עודד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה